Algemene Verkeersdienst / Algemene Veiligheidsdienst


Veiligheid


De Algemene Veiligheidsdienst is een onderneming  die veiligheid bied. Brandwacht (niet industrieel) Toezichthouders ( ogen en oren van de opdrachtgever) Balie / Service medewerkers .


 

Commando / Regie wagen

Wij beschikken over een mobiele commandopost (regiewagen) deze Kleine vrachtwagen is uitgerust met een geavanceerd computer en camera systeem. de unit heeft een eigen "mifi" aan boord en een mast waarin de camera's op hoogte gebracht kunne worden  boven in de mast bevind zich de commutatie antenne deze is gekoppeld aan de receiver die de portofoons voorzien van een stevig bereik. De unit is uitgerust met een communicatie / vergaderruimte met beeldscherm en beamer.

desgewenst kan deze wagen op zichzelf draaien gezien we een aggregaat aan boord hebben er is een chemisch toilet aanwezig, deze commandopost is dus van alle gemakken voorzien   

Balie / Service medewerker 

Bent u op zoek naar service medewerkers of balie medewerkers als nachtportier of gewoon voor toegang tot uw bedrijf met in en uitschrijven van voertuigen en of Cliënten.

Zoek niet verder wij kunnen u ontzorgen en ons personeel inzetten in uw Hotel en of bedrijf. we zijn geen beveiliger dus ook niet zodanig gecertificeerd wel zijn wij ge certificeert als BHV er en of ehbo er

wij kunnen voor uw hotel en of bedrijf ingewerkt worden voor het in en uitchecken van uw gasten wij kunnen boekingen doen en of de afrekening maken op kamer en of persoon. Voor bedrijven welke een toegangscontrole doen bij in en uit schrijven van voertuigen en het doorverwijzen naar de goede afdeling ook dat kunnen wij voor uw onderneming doen.

Vraag naar de mogelijkheden
Toezicht

Toezichthouders zijn de ogen en oren van de opdrachtgever..

wij doelen dan op parken, rivierstranden, bouwplaatsen, natuurparken en evenementen.

U moet dan denken dat wij patrouilleren te voet te fiets te auto. wij zullen controleren waarnemen indien nodig alarmeren. Het doel van onze toezichthouders is het preventief aanwezig zijn om problemen te voorkomen, en eventueel bij calamiteiten zullen wij de hulpdiensten direct inschakelen. voorbeeld in een natuur park lopen of fietsen wij en we zien een beginnend brandje, wij zullen direct de Brandweer alarmeren, proberen te blussen en vooral toeschouwers op veilige afstand houden Brandwacht

Onze brandwachten zijn niet voor industrieele doeleinden maar voor het toezicht op brandveiligheid bij meer en deel het MKB het uitvallen onderhouden van BMI centrales of het uitvallen van automatisch blussysteem. Echter zijn wij dan fysiek aanwezig als brandwacht om als zodanig te kunne handelen bij calamiteiten. onze Brandwachten hebben een basis BHV opleiding met extra training op kleine blusmiddelen en het handelen bij ontruimingen.

Zij oindersteunen bij evenementen op podias waar veel kabels liggen om te controleren of deze niet warm worden of kortsluiting.Bij calamiteit weten zij te handelen.


Vraag ons voor de mogelijkheden


E-mailen
Bellen